Zpět6. 9. 2019

Summer Party na terase OC Nový Smíchov

Nad obchodním centrem Nový Smíchov je nově otevřena terasa. Najdete zde příjemné posezení ve stínu a bar. 29.8. 2019 proběhla Summer Party k slavnostnímu otevření terasy nad OC Nový Smíchov. Produkční agentura Prestige Models měla tu čest tuto akci pro obchdoní centrum připravit. 
Jednalo se o večírek za přítomnosti mnohých instagramerek, blogerek a dalších VIP. Hosté si mohli užít útulné posezení v Sisha Lounge, zahrát si stolní fotbálek a poslechnout si beaty, kterými atmosféru naladili DJs. Krásné tanečnice rozhýbaly hosty během svých sexy vystoupení. 
Načerpat inspiraci módními trendy hosté stihli během fashion show, kde se představili mimojiné i vítězky a vítězové Miss & Mr. Look Bella.

Program byl plný skvělých akcí jako alkoholická zmrzlina, květinová fotostěna, fotomozaika, workshop body balance apod. Zkrášlit se hosté mohli v beauty pointech. O hairstyling se postarali kadeřníci z Tomas Arsov Hair and Beauty Institute. O líčení se postaraly prfoesionálky z Marrionnaud a nechyběla ani diagnostika pleti  Yves Rocher a představení produktů značky Kiehl´s. 
Nezapomenutelný večer v přítomnosti instragramerek B.a.b.i.k.a., Petra Mácová, Nikol Švantnerová, Lea Šteflíčková, Nocola Bechyňová a Nikol Trojanová. 

Podívejte se na krásné fotky z pohodového odpoledne a večera! 

Did you like this article? Share it!