Zpět4. 9. 2019

Prestižní titul Altitude Men International 2019 získal pro Českou republiku vítěz soutěže Miss & Mr. Look Bella, Artur Ország

Vítěz modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella Artur Ország se stal v Thajském Bangkoku novým vítězem prestižní pánské modelingové soutěže Altitude Men International 2019. Titul převzal od loňského vítěze z Barmy. Druhý skončil Marcio z Brazílie a třetí byl Bryan z Filipín.

Již postup do Top 5 byl významným úspěchem, s Arturem soutěžili profesionálové s mnohými zkušenostmi z modelingu, reklamní a produktové fotografie, někteří z nich mají v životopise i nejednu TV reklamu.

Během týdne stráveného v Thajsku si Artur užil zábavu na překrásném ostrově Phuket, ubytování v hotelu Naka Island s privátním bazénem, jízdu na skútru a pohodu na překrásných plážích s průzračným mořem. Prohlídka Bangkoku, kde se finále konalo, samozřejmě také nemohla chybět.

Pobyt nebyl však jen o zábavě. Finalisté nafotili sérii reklamních snímků, fotografií v národních krojích, ve spodním prádle, ležérním oblečení i v černých smokinzích. Českému reprezentantovi ten jeho poskytl dlouhodobý partner soutěže, salon Ceremoni.

Artur se díky svému vítězství do Bangkoku v průběhu roku podívá ještě minimálně dvakrát. Jak kvůli svým povinnostem vítěze, které jej čekají, tak i proto, aby za rok předal pomyslné žezlo svému nástupci.  

Artura na soutěž vyslala jeho mateřská agentura Prestige Models, která již 16. rokem pořádá úspěšnou soutěž Miss & Mr. Look Bella a posílá svoje vítěze na pět světových soutěží krásy.

Krom hlavní ceny se titulovali také nejlepší portrétní a reklamní modelové, nejlepší postava, nejstylovější finalisté a udělena byla také cena za nejlepší národní kostým. Artur se nejprve umístil v top3 nejlepších portrétních modelů a v konečném součtu i tuto dílčí významnou kategorii opanoval, což by už samo o sobě bylo velkým úspěchem.

Bezprostředně po vítězství se Arturovi dařilo jen těžko uvěřit tomu, že celkovým vítězem se stal právě on. „Bylo tu tolik frajerů, kteří si to zasloužili…Nechápu, nerozumím.“

Artur navázal na úspěch svých kolegyň ze soutěže Miss & Mr. Look Bella, které si v posledním roce dovezly tituly III. Vicemiss a II. Vicemiss ze soutěží World Beauty Queen a SuperTalent of the World.

Další ročník soutěže Miss & Mr. Look Bella bude opět nadupaný. Zveme všechny slečny, ale i mladé muže, kteří by rádi nastartovali svoji modelingovou kariéru. Během října budou v krajských městech probíhat castingy nového ročníku soutěže. Tak přijď, #nechseobjevit, a jeď, stejně jako Artur a další vítězové soutěže Miss & Mr. Look Bella, reprezentovat Českou republiku na světové soutěže.
 
IG: @lookbellaeu | www.lookbella.cz | www.prestigemodels.cz
 

Did you like this article? Share it!